Herhaalde miskramen

Na herhaalde miskramen waar de reguliere geneeskunde geen oorzaak voor kon vinden, kwam ik bij Esther van Dorst terecht. Ik was niet specifiek op zoek naar een acupuncturist, maar naar iemand die mij kon vertellen wat er toch aan de hand was. Ik had al een zoon, waarom lukte me het nu dan niet (meer) om zwanger te blijven?

Esther luisterde naar mijn verhaal en plaatste dit in holistisch perspectief. Mijn miskramen werden een symptoom in plaats van de focus. En ja, er was een oorzaak. Er volgde een intensief traject, van naalden en kruidenpreparaten. Ik begon enigszins sceptisch, nam de ‘vieze thee’ voor lief, want eindelijk had ik houvast. Esther was meteen eerlijk; mijn lichaam moest eerst in balans komen voordat zwanger blijven überhaupt een optie was. 

Een lang herstelproces volgde. Esther zette naalden, paste kruidenrecepten aan en bood een luisterend oor waar nodig. En toen gebeurde waar wij zo op hadden gehoopt, maar niet meer durfden dromen: ik werd en bleef zwanger. De angst tijdens de gehele zwangerschap was enorm. Zou het deze keer wel goed aflopen? Ook nu bood Esther steun en hielp ons deze moeilijke periode door.  

In februari is onze tweede zoon geboren. Ik ben ervan overtuigd dat Esther van Dorst hierin een cruciale rol heeft gespeeld en ben haar hier enorm dankbaar voor. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Ester P.

Scroll naar boven